“Από το σταφύλι στο κρασί” – επίσκεψη στο οινοποιείο “Τετράμυθος”
Η Γ’ και Δ΄ τάξεις στην Ευέλικτη Ζώνη ασχοληθήκαμε με το πρόγραμμα “από το σταφύλι στο κρασί”. Αφού μελετήσαμε στο σχολείο όλα τα στάδια επεξεργασίας του σταφυλιού από την καλλιέργεια του αμπελιού, τον τρύγο, το μούστο, τα παράγωγα κ.λ.π., φτιάξαμε και τα δικά μας μουστοκούλουρα. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το οινοποιείο “Τετράμυθος” στο Άνω Διακοπτό, όπου είδαμε από κοντά τη διαδικασία οινοποίησης και εμφιάλωσης.