Archive for the ‘Ανακοινώσεις’ Category

postheadericon ΑΓΙΑΣΜΟΣ / ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιώνσε Αίγιο, Διακοπτό  και Άβυθο – Σκάι Πάτρας

     Τη Δευτέρα, 14/9/2020 οι μαθητές θα βρίσκονται στο σχολείο από το πρωί (προσέλευση από 08:00 έως 08:15) με μαθητικές τσάντες και φορώντας υπο-χρεωτικά μάσκα. 

     Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς θα πραγματοποιη-θεί στις 10.30 στον προαύλιο  χώρο του Δημοτικού Σχολείου παρουσία όλων των μαθητών και χωρίς είσοδο γονέων. Οι μαθητές  με την καθοδήγηση των εκπ/κών θα παραταχτούν τηρώντας αποστάσεις στον χώρο για να γίνει ο αγιασμός.  Στη συνέχεια  οι μαθητές θα αποχωρήσουν. Μεταφορές δεν  έχει γίνει γνωστό αν θα λειτουργήσουν. 

postheadericon ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

το πρώτο κουδούνι

Ο αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου την Τετάρτη, 11/9/2019 και ώρα 09:00.

Καλή Σχολική Χρονιά.

postheadericon ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Πολλές οι σκέψεις  λίγα τα λόγια  για τον συνάδελφο, τον φίλο, τον Άνθρωπο που  με την ανοιχτή σκέψη και χωρίς ίχνος ματαιοδοξίας  μας καθοδήγησε για πολλά χρόνια από τη θέση του Διευθυντή του Σχολείου, τον Κώστα Δημητράκη.

Τώρα θα ταξιδεύει στις πράσινες πλαγιές των Τζουμέρκων.

Καλό σου ταξίδι, Κώστα.

 

postheadericon ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2019

Λήξη 2019 (5)

postheadericon ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

 

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου στο «Πολύκεντρο» της Μυρτιάς η τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού Συγγραφής Παιδικού Παραμυθιού που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Αιγιαλείας.  Τα φετινά παραμύθια ήταν εμπνευσμένα από το περιβάλλον  με τον ήρωα «Σκουπιδούλη» να μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες όπως το φαντάστηκαν οι μικροί μας συγγραφείς. Το σχολείο μας είχε δύο συμμετοχές που ήταν και οι μοναδι-κές  ΟΜΑΔΙΚΕΣ συμμετοχές από τις 35 συνολικά που κατατέθηκαν στην Ένωση Γονέων. Αν και δεν κέρδισαν κάποιο βραβείο ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια και μια πολύ καλή εμπειρία για τους μαθητές μας. Όλοι οι μαθητές πήραν ένα αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή τους.

1η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι μαθήτριες του Ε1:  Γιαννακουλοπούλου Μάγδα  &  Ψαχούλια Στέλλα 

 

2η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:     “OI   ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ” μαθητές/τριες του Ε2

 

Καραχάλιου  Ζωή, Κουράκου Μάρθα, Λέπουρι  Λάουρα, Μητρόπουλος Παναγιώτης, Μητσόπουλος Νίκος, Μούλαϊ  Έντρι, Μούστος Γιάννης,  Ξυνού Κωνσταντίνα, Παπανδρέου Ταξιάρχης, Πάσχου Κωνσταντίνα, Ράνγκα Δημήτρης, Σπανού Κωνσταντίνα, Φλογεράς Βασίλης, Χριστόπουλος Χρήστος

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

 

 

 

postheadericon EΓΓΡΑΦΕΣ Α΄ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ Α΄ ΤΑΞΗΣ

 

Οι εγγραφές στην Πρώτη ( Α΄ ) τάξη θα πραγματοποιηθούν από 6 έως και 20 Μαΐου 2019. Φέτος θα εγγραφούν τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος  2013 (από 1/1/2013 έως 31/12/2013)_.

    Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

  • Πιστοποιητικό γέννησης. Για τους Έλληνες μαθητές δε χρειάζεται να προσκομιστεί πιστοποιητικό γέννησης παρά μόνο ο γονέας να δηλώσει τα στοιχεία του παιδιού του. Για αλλοδαπούς μαθητές πρέπει να το προσκομίσουν οι γονείς στο σχολείο μεταφρασμένο.
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Mαθητή(θα δοθεί στους γονείς μέσω του Νηπιαγωγείου).  Συμπληρώνεται από παιδίατρο ή ιατρό γενικής ιατρικής.
  • Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου.
  • Μισθωτήριο κατοικίας ή λογαριασμός ΔΕΗ ή άλλου οργανισμού, όπου να φαίνεται καθαρά η διεύθυνση κατοικίας.
  • Επίδειξη του Βιβλιάριου Υγείας (το μπλε) του παιδιού ή άλλου εγγράφου, όπου αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.

 Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από 09:00 – 11:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες.

 

Φροντίστε για τη συντομότερη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στο Δ/ντή του Σχολείου.

 

Διακοπτό, 18 Απριλίου  2019

  Ο Δ/ντής του Σχολείου

 

 

postheadericon ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ                                                                                                                                                                  Διακοπτό, 14/ 3/ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τη Δευτέρα, 18/3 και από ώρα 13:20 έως 14:00 θα γίνει παράδοση βαθμολογίας Β΄ τριμήνου (για τις Α΄ και Β΄ τάξεις προβλέπεται μόνο προφορική ενημέρωση). Η ενημέρωση θα είναι σύντομη για να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο. Οι γονείς που επιθυμούν λεπτομερή ενημέρωση καλούνται να χρησιμοποιήσουν την ημέρα και ώρα ενημέρωσης  του κάθε εκπ/κού.  Επισημαίνουμε ότι η διαδικασία θα γίνει μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου και όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν θα έχουν αποχωρήσει θα είναι υπό την εποπτεία του παρόντος γονέα τους.                                                                                                                                                                         Ο έλεγχος προόδου δεν παραδίδεται στο μαθητή ή στη μαθήτρια. Σε περίπτωση αδυναμίας του γονέα να προσέλθει τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, η βαθμολογία θα παραδοθεί άλλη ημέρα μετά από συνεννόηση με τον εκπ/κό της τάξης.

 

Ο Δ/ντής του Σχολείου

                                                                           

postheadericon ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

 

Σχετική εικόνα

 

 

Ο  Σύλλογος  Διδασκόντων,  σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης – ΦΕΚ 56/τ.Β΄/21-01-2019, αποφάσισε την παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο σχολείο  στις παρακάτω ημερομηνίες  έως τη λήξη  διδακτικού έτους:

    ΜΗΝΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Φεβρουάριος   9 – 10    και    23 – 24
Μάρτιος   9 – 10    και    30 – 31
Απρίλιος 13 – 14
Μάιος 11 – 12    και    18-19
Ιούνιος   8 – 9

 

                                                                                                                                                       Για το σχολείο

                                                                                                                                                              Ο Δ/ντής

postheadericon ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη, 11 – 9 – 2018 και ώρα 9.00 στον προαύλιο  χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Στη συνέχεια  οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

postheadericon ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΛΗΞΗΣ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ελάτε  στη γιορτή λήξης του σχολείου μας να αγκαλιάσουμε τον κόσμο με χορό και τραγούδι  

την Πέμπτη, 14/6/2018 και ώρα 19:30  στο Προαύλιο του Σχολείου.

children-to-save-the-earth

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού

Ημερολογιο
Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31